Aadan ollessa kahdeksan päätin tehdä jotain spontaania ja lähteä neidin kanssa kahdestaan pariksi viikoksi reppureissulle Thaimaaseen. Lensimme Bangkokiin ja sieltä etenimme yöjunalla etelämpään ja menimme Koh Tao-saarelle. Kävimme myös Khao Sokin luonnonpuistossa. Kahdessa viikossa kerkesimme tehdä kaikenlaista mukavaa yhdessä ja mulle tuli roimasti itsevarmuutta.

BANGKOK

Ennen matkaa jännitin hieman miten Aada suhtautuu uusiin ruokiin. Aloitimmekin helpoimmasta päästä ja söimme ensimmäisen aterian tutussa Subissa. Ensimmäisen nuudeliaterian jälkeen muu ei sitten kelvannutkaan. Katsoimme, mutta emme maistaneet

 Juna-asemalla piti vähän järjestellä ja siivota tavaroita. Meillä oli onneksi aikaa tarpeeksi ja kävimme aseman suihkussa virkistäytymässä ennen yöjunaa.
KOH TAOMeidän alkeellinen ja edullinen mökki, jossa vietimme yhden yön


KHAO SOK -SADEMETSÄ

Koh Taolta siirryimme mantereelle yölaivalla. Olimme varanneet patjapaikat, mutta jostain syystä meille ei sitten löytynytkään vapaita patjoja. Kävimme ostamassa pari uimapatjaa joiden päällä nukuimme.Täytyy muistaa seuraavalla kerralla ottaa lämmintä mukaan, jos bussilla meinaa matkustaa. Ilmastointi on niin kylmällä että pahaa tekee. Onneksi saimme pehmolellulla hieman tukittua reikää josta kylmää tuli niskaan.

 Meidän mökki joen rannalla


Toinen äiti kahdestaan tyttärensä kanssa maailmalla


TAKAISIN KOTIIN


 Aada tienaamassa rahaa katutaiteilijana

 Viimeinen yö Thaimaassa vietettiin hienossa hotellissa, jossa oli mahdollisuus päästä pitkästä aikaa lämpimään suihkuun!


Reissulta paluun päivän saldo tätä kuvaa otettaessa: 3h lentokentällä, 11h lentokoneessa, 3h Helsingissä ja 5h junassa. Sekä äidillä että tyttärellä oli itku herkässä.