Kaikki ei mene aina niin kuin Strömsöössä. Ja aina majoituksia ei kannata varata etukäteen, koska monesti kuvat eivät kerro koko totuutta. Ajatuksemme oli tulla Koh Rong saarelle Koh Tui beachille ja olimme varanneet majoituksen La Mamista, joka on rakennettu laiturin päälle. Mielikuva oli rauhallisesta paikasta ja viihtyisistä huoneista. Todellisuudessa paikka sijaitsi ison päälaiturin vieressä johon matkustajaveneet pysähtyivät. Huone oli käytännössä keittiön ja baaritiskin välissä ja meri, joka näkyi ikkunasta ja lattian raosta oli täynnä likaa, muovipulloja, levää ja muuta roinaa. Läävän hinta oli 15$/yö. Onneksi Juha-Matti oli tehnyt varauksen vain sähköpostitse eikä La Mamilla ollut muita tietoja meistä emmekä olleet maksaneet mitään etukäteen.
 
Rannalla on paljon majoitusta, mutta joka paikassa oli aika täyttä. Ainut vapaa bungalow löytyi rannalta hintaan 65$/yö. Hienohan tämä on ja mukava makoilla riippumatossa aamutuimaan, mutta päätimme että olemme täällä vain kaksi yötä. Majoitus maksaa aivan liikaa ja ainakaan tämä ranta ei vastannut odotuksiamme. Teinien valtakunta.

 Meidän ulkosuihku
Paratice Bungalowin ravintola


Aikamme kuluksi kipusimme yhenä päivänä saaren toiselle puolelle hengailemaan lähes autiolle rannalle. Matkaan meni melkein tunti ja reitti oli paikka paikoin aika hankala kulkea joten takaisin menimme illalla venekyydillä.