Viisi vuotta sitten nousimme jännittyneinä vanhalla ajan patinoimalla hissillä kuudenteen kerrokseen ja astuimme kiinteisövälittäjän perässä isoon, avaraan ja valoisaan asuntoon, josta tuli pian ensimmäisen yhteisen kotimme. Vuosien saatossa kiinnyin näihin seiniin, muistoihin ja maisemaan, mutta tuntuu hyvältä osata jättää kaikki vanha taakseen tavoittaakseen jotain itselle tärkeää.


Tämä asunto tulee olemaan teille muutakin, kuin hyvä pohja, tarpeeksi makuuhuoneita ja hyvä sijainti.


Se on viipyileviä viikonlopun aamuja ja vanhan kaupungin takaa nouseva aurinko, joka värjää taivaanrannan punaiseksi. Se on sateenkaarien katselua ja salamoiden laskemista. Se on illan viimeiset valonsäteet, jotka värjäävät asunnon kultaisella valolla. Iltahetkiä riippumatossa ihastellen auringonlaskun loimotuksessa värjäytyvää maisemaa, kun jopa ohi lentävät lokit näyttävät kultaisilta. Talvipäiviä, kun kaupunki nukkuu valkoisen peiton alla talviunta.


Kohtaamisia hississä ja pizzan tuoksua rapussa. 60-luvun alkuperäiset kuviolliset muovimatot parkettien alla ja muut kerrostumat, joissa eri vuosikymmenet sulautuvat saumattomasti yhteen. Tämä asunto on muutakin, kuin seinät. Se on teidän uusi koti, jossa voitte rakastaa, riidellä, nauttia, kasvaa ja elää onnellisina.


Tiedän sen, koska tällä talolla on sielu, joka auttaa kotiutumaan ja kun on tullut aika, se rohkaisee lähtemään. Minä jatkan matkaa ja te jäätte. Pitäkää huolta uudesta kodistanne ja nauttikaa kaikesta mitä se teille tarjoaa.