Marraskuumedia

Ilmapallot on puhallettu, viirit aseteltu kattoon ja täytekakkuun on sytytetty kynttilät! 

Uusi markkinointi- ja videokuvaus palveluita tarjoava yhden naisen yritys on syntynyt! 

On viimein uusien nettisivujeni ja yrittäjyyteni syntymäpäivä. Juhlin sitä, että olen päättänyt ryhtyä luovan alan yrittäjäksi. Uskaltanut astua tuntemattomaan ja ottaa riskin, jonka uskon kannattavan. Tulen tekemään töitä markkinoinnin ja videokuvauksen parissa ihmiset ja tarinat edellä ja siksi halusin tehdä itselleni uudet sivut, jotka palvelevat uutta elämänvaihetta paremmin.

Joku arvioi muutama viikko sitten tulevaa toimintaani ihanasti, tosin mainostoimisto kuulostaa korvaani hivenen oudolta:

“Sinä olet sellainen kolmannen sukupolven mainostoimisto, joka tekee työtä arvot ja merkityksellisyys edellä.”

Kiitos kauhean koronaviruksen,

minulla oli aikaa rakentaa rauhassa nettisivuja, miettiä kirjoituksia ja visuaalista ulkoasua. Sivut eivät kuitenkaan ole vielä valmiit, niin kuin en ole minäkään. Ne kehittyvät sitä mukaa, kun minä löydän paremmin oman ääneni ja ajatukseni kirkastuu. Mutta keskeneräisyyttä ei kannata pelätä. Minä tulen saamaan logon ja hinnaston ja ehkä etusivulle ammattilaisen ottaman kuvan, mutta juuri nyt on hyvä näin. Askel kerrallaan. Mutta olisipa hienoa saada sinut vierailulle Marraskuumedian kotisivuille.

 

Kuva Sini Sulkakoski @sinisulkakoski_photography